Bedrijf

vM Vastgoed B.V. is een projectontwikkelaar en verhuurd een breed scala aan objecten voor de zakelijke en particuliere markt in Groningen. Het bedrijf is actief sinds 30 maart 1995 en gevestigd aan de Rijksweg 50 te Groningen.

Onze missie

Onze missie, passie én obsessie is het om mensen die waarde hechten aan kwaliteit van dienstverlening te verrassen met het aanbieden van de best mogelijke tijdelijke en structurele oplossingen voor leegstaand vastgoed. Dit doen wij door het vastgoed te matchen met studenten, starters, ondernemers, zzp’ers en kunstenaars die betaalbare woon- of werkruimte zoeken, een continue verbetering van onze processen en te streven naar perfectie. Met een inspirerende, emotionele en intellectuele betrokkenheid van onze medewerkers en de beschermers van leegstaand vastgoed streven wij naar transparantie en eerlijkheid in alles wat we doen.

Onze visie

Wij willen de referentie zijn voor duurzaam beheer, optimalisatie van leegstaand vastgoed en uitmuntendheid. Een creatief bedrijf dat leegstand prettiger maakt voor iedereen door het aanbieden van de beste tijdelijke en structurele oplossingen voor leegstaand vastgoed, een prettige woon- of werkomgeving voor beschermers, een optimale leefomgeving voor omwonenden en het behoud van waarde voor eigenaren.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

ONS AANBOD

CONTACT

vM Vastgoed B.V.
Rijksweg 50
9731 AC Groningen
Tel. 050 54 25 859
Mailen: meekeren@home.nl

SOCIAL MEDIA

VERHUUR

vM Vastgoed B.V. heeft
regelmatig een wisselend
aanbod van bedrijfspanden
en kamers / studio’s voor studenten